Brasvar nieuws

Begin december BRASVAR in Iedereen Beroemd op Eén

08/11/2017

Opnames voor IEDEREEN BEROEMD

 

De opnames zijn achter de rug. Een ganse week zal je in het programma 'Iedereen Beroemd' op Eén enkele leden van de familie Verschelde kunnen volgen in hun activiteiten. We zijn benieuwd naar het resultaat!!

BRASVAR in Zomergrillen op AVS

12/08/2017

Filmdebuut voor Angelique...

BRASVAR test en implementeert nieuw product

15/03/2017

Exclusief smaakpannel proeft het verschil

In de pers

'Het resultaat is een type varken dat zich vlot door de slager laat bewerken.'

Delicatesse (01/03/2017)

"Malser en sappiger, varkensvlees met een verhaal"

Smaak (21/06/2016)

"Brasvarken van kop tot staart"

Hotelschool Koksijde - Het magazine n°1 (18/03/2016)

"Focus op smaak, kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen"

Delicatesse (15/11/2015)

"We willen met ons ambachtelijk produkt ook de ambachtelijke slagers ondersteunen"

Trends (29/10/2015)

"Gezellig rond het brasvarken op BOEF"

HLN Gent (26/01/2015)

Kristof Verschelde en Angelique Dobbels van varkenshouderij Verbivar vallen in de categorie 'ondernemers' in de prijzen voor hun eigen kwaliteitslabel 'brasvar'.

Het Laatste Nieuws (12/11/2014)

"Ons doel: verder doen zoals we bezig zijn en de kwaliteit handhaven."

Knack Weekend (20/03/2014)

BRASVAR’kens worden gevoederd zoals vroeger... Verschillende toprestaurants hebben het BRASVAR’ken op de kaart staan.

Libelle (15/03/2014)

“... en het Brasvar-spek komt uit Nevele.”

Het Nieuwsblad (22/07/2013)

Elk jaar organiseert Hotelschool Ter Groene Poorte een kookwedstrijd voor de Junior Polderkok. Op het menu? BRASVAR varkensvlees!

Delicatesse (27/02/2013)

Ik neem côte à l'os van Brasvar, varken op traditionele wijze gekweekt...

"Ik vind op mijn bord een flink uit de kluiten gewassen stuk vlees met een mooi vetrandje, eveneens perfect gegaard, lekker sappig, subliem van smaak,..."

Goesting (06/02/2013)

In het boek zijn een 5-tal bijzondere varkensrassen beschreven waaronder BRASVAR.

Tot op het bot (18/10/2012)

Sterrenchefs vol lof over beheerst vakmanschap

“Het brasvarken uit Nevele, volgens mij het beste varkensvlees van België” – Iain Wittevrongel

Het Laatste Nieuws (28/07/2012)

"Het BRASVAR'ken heeft door de rijkelijke aanwezigheid van intramusculair vet een uitzonderlijk sappige smaak."

Food&Meat (01/02/2012)

"op het menu gerechten als varkensspiering BRASVAR met pastinaak, quinoa en spek."

"hapjes zoals sneetjes smakelijke beenham van in Nevele gekweekte BRASVAR-varkens met appelmosterd van Tierenteyn."

Feeling (30/01/2011)

Waar kan ik Brasvar kopen?

Het BRASVAR'ken wordt gekweekt door
Kristof Verschelde en Angelique Dobbels in:

Landegemstraat 14
9850 Nevele
T +32 (0)491 25 00 35